Biologische Speciaalzaken

Heeft u een natuurvoedingswinkel, gezondheidswinkel, boerderijwinkel, webshop of een andere winkel waar biologisch centraal staat en u waar een gespecialiseerd aanbod wil presenteren?

Onderscheidende positie in de markt
Natudis heeft voor u een compleet assortiment biologisch(-dynamisch)e droge kruidenierswaren, reformproducten en natuurlijke non-food en drogisterij-artikelen. Een sterke mix van groothandelsmerken, exclusieve merken én eigen merken, zoals ons biologisch basismerk Ekoland en ons merk LunaeTerra dat gespecialiseerd is in biologisch-dynamische voedingsmiddelen. Breed én diep, zodat u uw rol als natuurvoedingsspeciaalzaak kunt onderstrepen en zich kunt blijven onderscheiden in de markt.

Passie voor natuurvoeding
Al meer dan 35 jaar zet Natudis zich vol overgave in om goed ondernemerschap te combineren met het idealisme om zorgvuldig met jezelf, de medemens en de aarde om te gaan. Niet alleen door het distribueren van meer dan 6.500 producten, maar vooral ook door samen met onze partners te kijken hoe wij zoveel mogelijk consumenten kunnen inspireren te kiezen voor natuurvoeding. Natudis heeft een schat aan kennis opgebouwd. Kennis die wij graag met u delen om zo samen de natuurvoedingsmarkt naar een hoger niveau te tillen. Met onder andere een consumentenvoorlichtingslijn, product- en voedingscursussen voor ondernemers en vaste winkelbegeleiders die u ondersteunen bij de dagelijkse operationele gang van zaken, kunt u uw deskundigheid en daarmee uw rol als biologisch specialist vergroten.

Krachtige productpresentaties
Wij vertalen onze assortimentsvisie in concrete schappenplannen waardoor toepassing op de winkelvloer voor u eenvoudig is. Ook ontzorgen wij u op het gebied van marketing-communicatie. Met onder andere promotiemiddelen als een krachtige huis-aan-huis folder, aantrekkelijke campagnes, pakkende advertenties en herkenbare schapkaartjes en actieposters, helpen wij u om uw winkel en assortiment onder de aandacht te brengen bij een breed publiek.

Webwinkels
Natudis wil graag als uw leverancier een bijdrage leveren aan uw online onderneming. En dat gaat verder dan het leveren van mooie producten. Ook het gebruiksvriendelijke bestelproces en advies van onze specialisten behoren daarbij. Onze specialisten bezitten een schat aan kennis over uiteenlopende onderwerpen binnen food, non-food en ondernemerschap. Expertise waar u op terug kunt vallen. Onze gezamenlijke liefde voor food is mede dankzij de digitale wereld makkelijk te delen. Wij inspireren en adviseren u graag om alles uit uw zaak te halen. Persoonlijk tijdens evenementen en workshops maar ook online met artikelen en nieuwsberichten.

Betrouwbaar, gemakkelijk en flexibel
Kiest u voor producten van Natudis, dan kunt u er uiteraard ook op vertrouwen dat wij uw bestellingen tijdig en in juiste staat bij u leveren. Ons geavanceerde logistieke systeem biedt volop mogelijkheden waaronder een 24-uurs service in Nederland, rekening houdend met venstertijden en omgevingsfactoren bij u in de buurt. Naast een hoogbouw magazijn, hebben we een kleingoedmagazijn waardoor u een aantal artikelen ook per stuk kunt bestellen. De orderstroom is volledig geautomatiseerd en per artikel geven we een THT-garantie af.

Meer informatie?
Neem contact op met afdeling Verkoop telefoon 0341-464228 of mail naar