Ekoland - voor de horecaprofessional

Voor een compleet biologisch gevuld restaurantbord

Ekoland helpt om uw gasten te verwennen met een compleet biologisch restaurantbord. Een biologisch, culinair aanbod is binnen handbereik. Sinds medio 2016 is een breed assortiment biologische, betaalbare alternatieven beschikbaar voor de foodprofessional in heel Nederland.

Biologisch voor de foodprofessional
Ekoland grootverpakkingen bieden een brede, biologische basis. Zo maken we een breed assortiment van volwaardige, kwalitatieve en biologische alternatieven toegankelijk voor iedereen. Dit doen we qua afstand (Europa) en wat betreft prijs. Natuurlijk doen wij er alles aan om biologische producten van Ekoland zo dicht mogelijk bij je te brengen. Zo kunt u bezig blijven met waar u goed in bent: gasten een onvergetelijke culinaire beleving bezorgen.

Ruim drie decennia ervaring in biologisch
Natudis, het bedrijf achter Ekoland gaat al meer dan dertig jaar met hart en ziel voor biologisch. We kiezen voor biologisch, omdat we daarin geloven. Daar hoort een bepaalde garantie bij. Denk aan transparantie in herkomst, eerlijke verhalen en natuurlijk kennis van de biologische wereld. Via www.vankokennaarkoken.nl inspireren we u als foodprofessional hoe u biologisch succesvol kunt inzetten.