Meer informatie

Als meest complete groothandel v/d Natuur streven wij naar het vergroten van de omzet van biologische producten en het verbeteren van het omzetaandeel van de speciaalzaak hierin. Een krachtige Natuurwinkelformule, evenals nauwe samenwerking met zelfstandige detaillisten is hiervoor van cruciaal belang.

Bent u al ondernemer bij Natudis of wilt u dat worden?
Laat het onze afdeling Verkoop weten via 0341 - 464228 of verkoop@natudis.nl. Eén van onze verkoopadviseurs neemt dan contact met u op.
Natudis hanteert voor een franco levering een minimum orderbedrag van € 450,- en voor de totale afname per kalenderjaar minimaal € 10.000,-. Indien u als ondernemer deze minimale bedragen niet haalt, kunt u contact met ons opnemen.

Natudis biedt:
Compleet assortiment
Wij bieden u een compleet assortiment pure producten v/d Natuur, tegen concurrerende prijzen. Bij Natudis bestelt u de droge kruidenierswaren. Biologisch(-dynamisch)e voedingsmiddelen, reformproducten en natuurlijke drogisterij-artikelen. Een sterke mix van groothandelsmerken, eigen merken als Ekoland & LunaeTerra en een groot aantal exclusieve merken. Sterke interessante merken, alleen verkrijgbaar via Natudis, waarmee u uw assortiment extra aantrekkelijk maakt. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van category management, bent u bovendien verzekerd van optimale ondersteuning in de vorm van schappenplannen. Bij Kroon Biologische Verswaren in Amsterdam, waar Natudis nauw mee samenwerkt, kunt u al uw versproducten bestellen.
Betrouwbare leveringen
Wij garanderen een snelle, betrouwbare levering. Met ons centrale magazijn, een volledig geautomatiseerde orderstroom en dagelijks gespecialiseerd vervoer door het hele land, kunnen wij onze klanten optimaal bedienen. U bestelt in omdozen. Een aantal producten met lagere omloopsnelheid kunt u ook per stuk bestellen. Dit geldt onder andere voor producten van Schär en TerraSana.
Makkelijke bestelmogelijkheden
U bestelt per handterminal of met uw eigen klantcode en wachtwoord via de webshop, waar u tevens de actiemodule vindt, met alle actuele acties en promoties overzichtelijk op een rijtje. Gebruiks- & milieuvriendelijk, alles binnen handbereik en met één druk op de knop te bestellen.
Promotionele ondersteuning
Tegen een vaste vergoeding kunt u ook deelnemen aan ons promotieprogramma. Met onder andere folders, POS-materiaal, websites, social media, campagnes en branche ondersteunende activiteiten zorgen wij voor gerichte promotie van merken en producten, en minstens zo belangrijk, voor biologische voeding in het algemeen. Wilt u meer meten over het complete pakket? Neem dan contact op met de afdeling Verkoop, 0341-464228.
Natuurwinkel, dé winkelformule voor de zelfstandige ondernemer
Vindt u het tijd voor een eigen winkel? Of heeft u een winkel en wilt u graag aansluiten bij een professionele formule die krachten bundelt? Dan helpen wij u graag! Van het zoeken naar een mooie locatie en het regelen van de financieringsaanvraag tot het ontwerp van uw winkelpui en de inrichting van de winkel. Meer informatie vindt u op de pagina “Natuurwinkel". Of neem contact op met onze Formule-adviseur Nico Overeem, nico.overeem@natudis.nl.