Food to care

Food to care

Food to care - Het merk voor functionele voeding

Met Food to Care kan er gemakkelijk wat extra’s toegevoegd worden aan de maaltijd met de rijke, biologische en extra voordelige producten. Functionele voedingsmiddelen hebben een hoog gehalte aan belangrijke voedingsstoffen als eiwitten, omega-3 vetzuren en voedingsvezels. Ze kunnen daarmee een mooie aanvulling zijn op gezonde natuurvoeding, wanneer de dagelijkse voeding (tijdelijk) niet voldoende van bepaalde voedingsstoffen levert.

Assortiment
Het biologische merk Food to Care heeft een brede productrange, bestaande uit:
* Zemelen zijn rijk aan vezels. De haverzemelen dragen bij aan een normaal cholesterolgehalte. Verpakt in een composteerbare consumentenverpakking.
* Lijnzaden zijn rijk aan vezels en omega-3 vetzuren, maar wordt vooral gebruikt voor het bevorderen van de stoelgang. Verkrijgbaar in heel en gebroken.
* Edelgistvlokken zijn rijk aan B-vitamines, waardoor het een waardevolle aanvulling is voor vegetariërs. En zijn gemakkelijk toe te voegen aan hartige gerechten.
* Superfoods in klein- en grootverpakking. Elke variant heeft weer bijzondere eigenschappen, neem nou hennepzaad, dat is rijk aan eiwitten en omega-3 vetzuren.

De producten van Food to Care passen goed in een gevarieerd voedingspatroon en een gezonde levensstijl. Van Superfood mix tot aan lijnzaden, een goeie aanvulling voor elk moment van de dag!

Eat well. Feel great.