Nice & Nuts

Nice & Nuts

Nice & Nuts - Kwaliteit, en dat proef je!

Nice & Nuts staat voor een gevarieerd assortiment noten, zuidvruchten, zaden, pitten en mixen. En met ‘nice’ bedoelen wij ook écht ‘NICE’. Dus wij gaan voor zorgvuldige selecties van de beste biologische ingrediënten, én tegen een scherpe prijs. De hoogwaardige kwaliteit is te herkennen aan de zorgvuldige selectie, egale noten zonder veel gruis, en de herkomst van het assortiment is met zorg gekozen. Het assortiment telt 22 producten, verdeeld in vijf eigentijdse segmenten. Elk segment heeft een eigen kleur en is zo in het schap gemakkelijk te herkennen voor consumenten.
 
De uitgangspunten voor het nieuwe assortiment van Nice & Nuts zijn:
• Uitstekende kwaliteit: halve walnoten, hele cashewnoten, mooie egale hazelnoten en amandelen et cetera. Dus een minimum aan stukjes noot en gruis.
• Concurrerende prijs voor u en uw klant.
• Specifieke herkomst waaronder Italiaanse amandelen en hazelnoten. Klik hier om meer te lezen over de herkomst van de Nice & Nuts amandelen, hazelnoten, vijgen en cashewnoten
• Optimale balans van noten, pitten en zuidvruchten in de energy mix en energy mix superfoods; minder zuidvruchten, meer noten, zaden en pitten.

Nice&Nuts-Be nice and let’s go nuts!
Volg Nice & Nuts ook op www.facebook.com/NiceNuts.nl