Kerstactie bij de Natuurwinkel"Zet 'ns een goed kerstverhaal op tafel!

 | Natudis nieuws

Met kerst zijn overal lekkere en luxe producten te koop. Maar wie echt een goed verhaal op tafel wilt zetten, gaat voor zijn kerstdiner inkopen doen bij de Natuurwinkel. Dat is de boodschap die de Natuurwinkel heeft voor klanten. En met een speciale kerstactie wordt dit nóg aantrekkelijker.

Dat is een goed verhaal!
Onder de noemer ‘Zet een goed kerstverhaal op tafel’ kunnen klanten bij Natuurwinkel vanaf 19 november sparen voor korting op een heerlijk kerstdiner v/d Natuur. In samenwerking met Caatkookt zijn er voor deze vierde editie twee heerlijke kerstmenu’s samengesteld. Caatkookt schrijft wekelijks heerlijke recepten voor de Natuurwinkel. Naast een menu met vlees-en visgerechten is er dit jaar ook een Vegan menu. Met de bijgeleverde recepten zet je eenvoudig een heerlijk kerstdiner op tafel.

Hoe werkt het?
Klanten ontvangen t/m 15 december bij iedere 5 euro aan boodschappen een stempel. Een volle spaarkaart van 18 stempels geeft 10 euro korting op een heerlijk kerstdiner v/d Natuur. Daarmee betaalt de klant slechts 25 euro voor een compleet 3-gangen kerstdiner voor 2 personen. Het kerstdiner v/d Natuur zonder korting kopen kan ook, dan is de prijs 35 euro. Kijk op https://www.natuurwinkel.nl/acties/spaar-voor-een-kerstdiner! voor meer informatie.

Over Natuurwinkel
Natuurwinkel is al meer dan twintig jaar een begrip in de natuurvoedingsbranche. Een echte speciaalzaak met de natuur als basis. Want Natuurwinkel gelooft dat de beste producten van de natuur, gecombineerd met de bevlogenheid van de ondernemers, samen zorgen voor een lokaal sterke en persoonlijke winkel waar de klant zich thuis voelt.

« Nieuws overzicht