La Bio Idea Tomatenproducten

 | Natudis nieuws

La Bio Idea Tomatenproducten
De leveranciers van het "rode goud" uit midden Italië zijn trots op hun product: tomaten. "Het product weerspiegelt de welvaart van ons land", zegt een van onze tomatenleveranciers. Dus het is duidelijk dat deze Italiaanse leveranciers veel zorg besteden aan de tomaat productie: het is hun reputatie, die hangt ervan af! Dat is de achtergrond van de hoge kwaliteit van La BIO IDEA tomaten.

Het bedrijf van één van de grote tomaten boeren heeft een bijzondere achtergrond. In dit bedrijf zijn mensen met een verstandelijke beperking in dienst. Zij verkrijgen onafhankelijkheid en respect en zijn een essentieel onderdeel van het productieproces. Op deze manier levert het bedrijf een actieve bijdrage aan de sociale acceptatie van mensen met een beperking.

U bent zich misschien niet altijd bewust van de waarde van een blik gepelde tomaten of een fles passata in uw keuken, maar weet dat La Bio Idea tomaten worden bereid met liefde en passie, volgens de biologische richtlijnen. Naast Lazio komen de tomatenproducten van La BIO IDEA ook uit Sicilië.

Kijk ook op https://bestellen.natudis.nl/

« Nieuws overzicht