Nieuw bij Natudis: Parra Earth Demeter-wijnen

 | Natudis nieuws

Wijnbedrijf Parra Jiménez is gevestigd in het onherbergzame La Mancha in Spanje en wordt gerund door drie broers. In de wijngaard wordt veel werk handmatig gedaan. De stokken worden voorzichtig gesnoeid en het snoeiafval wordt weer verwerkt tot compost voor het land. Een grote kudde zwarte schapen begrazen het land van Parra Jiménez. De uitwerpselen van dit van oudsher in La Mancha voorkomende ras worden weer als mest in de wijngaarden gebruikt. In de kringloop van voedingsstoffen, die belangrijk is bij de biodynamische productiewijze, spelen zij zo een cruciale rol.

Parra Jiménez Earth 3.0 Garnacha Rosado
De rosé wordt gemaakt van Garnacha-druiven, een soort die bekend staat voor het leveren van prachtige roséwijnen. Soepel en fruitige smaak, lekker bij gegrilde groenten.
Parra Jiménez Earth 3.0 Tempranillo
Dit is rode wijn gemaakt van de druivensoort Tempranillo. De kleur is robijnrood, je proeft kersen en wat kruidigheid. Lekker bij pasta en vegetarische gerechten.
Parra Jiménez Earth 3.0 Verdejo
Gemaakt van druivensoort Verdejo, veel voorkomend in Spanje en geschikt voor het warme klimaat. Staat garant voor een frisse aromatische wijn. Vol van smaak met een flinke tropische fruitimpressie. Lekker bij vis, salades en tapasgerechten.

Bent u klant van Natudis, log dan in op de webshop en bestel met introductiekorting, https://bestellen.natudis.nl/

Nog geen klant van Natudis?
Neem contact op met onze afdeling Verkoop via 0341-464211 of

 

« Nieuws overzicht