Over Natuurwinkel

Als groothandel én retailer v/d Natuur is ons doel om de omzet van biologische producten te stimuleren en het omzetaandeel van de speciaalzaak hierin te verbeteren. Met onze franchiseformule Natuurwinkel bieden wij een krachtige professionele winkelformule met een eenduidige, landelijke uitstraling en een goede herkenbare presentatie van het assortiment v/d Natuur. Binnen de formule is er ook veel ruimte voor de eigen inbreng van ondernemers. Elke ondernemer heeft een visie en geeft hier op zijn of haar persoonlijke manier vorm aan, dat maakt iedere Natuurwinkel uniek.

Natuurwinkel is meer dan een logo op de deur
Natuurwinkel is meer dan een winkel in natuurvoeding. Onze ondernemers zijn natuurliefhebbers in hart en nieren en delen deze passie en kennis graag. Door de essentie van Natuurwinkel te laten zien en zoveel mogelijk klanten te laten voelen, proeven en delen in al het moois dat de natuur ons te bieden heeft. De natuur is de basis voor een prettige & duurzame winkelomgeving én voor gezonde, mooie, lekkere en eerlijke producten. Uit het seizoen, zoveel mogelijk van dichtbij, altijd met zorg en aandacht geteeld en geproduceerd met respect voor mens, dier en planeet. Stuk voor stuk producten met bijzondere verhalen die we je graag vertellen.

Wilt u Natuurwinkel ondernemer worden?
Wij bieden u een unieke samenwerking aan. Tegen een afgesproken vergoeding kunt u profiteren van de Natuurwinkelformule met haar professionele, eenduidige en landelijke uitstraling. In de winkel én door middel van een eigen communicatiebeleid met o.a. advertenties, website folders, POS-materiaal, email nieuwsbrieven, receptenkaartjes, (spaar)campagnes en www.facebook.com/vdnatuur
Daarnaast kunt u als franchisenemer rekenen op een brede ondersteuning op het gebied van formule development & design, assortimentsontwikkeling, space management en operationele & logistieke activiteiten. Ook bieden wij u de helpende hand in geval van locatie-, financierings- en bedrijfseconomische vraagstukken. Winkelautomatisering draait binnen de formule efficiënt en effectief, waarbij het tijdrovende centrale onderhoud van het artikelbestand, evenals de acties, centraal wordt geregeld. Diverse projectgroepen stellen Natuurwinkel ondernemers in staat om mee te denken en advies te geven. Het formulehandboek geeft houvast bij de omschakeling naar een Natuurwinkel. Als Natuurwinkel ondernemer kunt u op alle fronten rekenen op onze hulp & expertise.

Bent u enthousiast? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze formule-adviseurs, een email sturen naar nico.overeem@natudis.nl. of kijk op http://www.natuurwinkel.nl/ondernemer-worden.