Solébio – als je helemaal voor bio gaat

Bent u enthousiast over biologisch?
Ga er dan écht voor. Dit kan nu met Solébio. Met het veelzijdige assortiment, gewoon verkrijgbaar in de supermarkt, kun je op alle momenten van de dag genieten van 100% biologisch eten. En Solébio gaat u hierbij helpen. Met tips en recepten die het niet alleen heel gemakkelijk maken maar vooral ook heel leuk!

100% biologisch
De producten van Solébio zijn geteeld volgens de biologische landbouwmethode, dus zonder kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen en met respect voor de bodem, dieren en natuur.

Veelzijdig en bijzonder; een breed assortiment
Het assortiment van Solébio is verrassend en veelzijdig. Naast de bekende smaken van witte rijst en olijfolie is er ook een ruime keuze in nieuwe producten, zoals parelgerst en berglinzen. Vertrouwd en avontuurlijk lekker voor iedereen.

Gemak; met tips voor een snelle en succesvolle toepassing
Doordeweeks een snelle maaltijd op tafel en in het weekend alle tijd om te koken. Met Solébio kan het allemaal. Gemak dient de mens. Voor het ene product is dat een korte bereidingstijd en voor het andere product is dat een handige tip.

Voor elke maaltijd; smaakvolle producten
Een oersterk ontbijt, brunch of een smaakvolle lunch, een volwaardig tussendoortje of een bijzondere avondmaaltijd. Solébio is er 24/7.

Voor iedereen; met het hele gezin én zelf genieten van uitgebalanceerde maaltijden
Makkelijk, herkenbaar, veelzijdig en bijzonder. Solébio is er voor iedereen! Koopt u al verse, biologische producten? Ga er dan helemaal voor en maak dan nu uw biologische maaltijd af met de houdbare bio producten van Solébio.  Als je helemaal voor bio gaat.

Kijk voor meer informatie op: www.solebio.eu